IJsbaan gaat open
 

Vanaf woensdag 10 februari (13.30 uur) wil het bestuur van IJsclub Donia alle leden graag de gelegenheid geven om te komen schaatsen op de ijsbaan aan It Skarlân. In verband met corona moeten we hier helaas extra regels aan verbinden. Wanneer we met elkaar proberen deze regels zo goed mogelijk na te leven dan kunnen we er een mooie ijstijd van maken. Daarom vragen wij om tijdens een bezoek aan de ijsbaan rekening te houden met de volgende regels en de aanwijzingen op te volgen.

 

Regels met betrekking tot corona
Openingstijden
De baan is geopend op de volgende tijden:
10.00 - 12.00 uur  |  13.30 - 16.30 uur  |  18.30 - 20.15 uur

Ingang/onderbinden schaatsen
Door het kleine hek rechts richting de kantine. De baan is alleen geopend voor leden en daarom wordt er gecontroleerd of u lid bent. Neemt u dus vooral uw lidmaatschapskaart mee. Probeer uw schaatsen onder te binden op een zo rustig mogelijke plek. We hebben bankjes verdeeld langs de zijkant van de ijsbaan.

Groepsvorming/koek en zopie
In (grote) groepen schaatsen is niet toegestaan, beperk dit tot tweetallen. Ook al is het heel gezellig om bij te kletsen met oude bekenden, ook hier vragen wij u om afstand te houden en groepsvorming te voorkomen.
Er is gelegenheid om wat te drinken. Wij hebben ons in eerste instantie beperkt tot chocomelk, koffie en thee. Volg hierbij de looprichting langs het loket.

Uitgang
Probeer na afloop ook weer een rustig plekje op te zoeken om uw schaatsen uit te doen. Verlaat het complex via het grasveld en het hek links van de baan. Dit wordt aangegeven met pijlen.

Mocht u nog geen lid zijn van IJsclub Donia en wilt u toch komen schaatsen, dan kunt u natuurlijk ter plekke lid worden. Een gezinslidmaatschap kost slechts € 7,50. 

 

Met het naleven van de bovenstaande regels gaan we zorgen voor een leuke schaatsperiode.

 

Het bestuur van IJsclub Donia

ijsbaan_februari_2021.jpg

Terug